Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nepozaben, a tudi zavezujoč dogodek

Jože Pavlič
Za vas piše:
Jože Pavlič
Objava: 22. 05. 2021 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 24.05.2021 / 13:48

Nepozaben, a tudi zavezujoč dogodek

Apostolski obisk papeža Janeza Pavla II. od 17. do 19. maja 1996 v Sloveniji sem kot časnikar pri katoliškem tedniku Družina doživljal zelo osebno in kot tak mi bo ostal v trajnem spominu.

Apostolski obisk papeža Janeza Pavla II. od 17. do 19. maja 1996 v Sloveniji sem kot časnikar pri katoliškem tedniku Družina doživljal zelo osebno in kot tak mi bo ostal v trajnem spominu. Vesel sem in srečen, da je do njega prišlo, čeprav sem se dobro zavedal, da bo za vse nas pri Družini pomenil dodatne naloge. Na našem uredništvu smo se namreč odločili, da bomo ob tem velikem dogodku pripravili tri posebne številke Družine, v celoti posvečene trem dnem obiska Janeza Pavla II. pri nas, poleg tega pa še osem dodatnih strani, večinoma namenjenih srečanjem s papežem.

Rečeno storjeno! Ljudje kar niso mogli verjeti, ko so pri papeževi maši na hipodromu v Stožicah, na srečanju z njim pri Postojni ter pri maši na mariborskem letališču dobili v roke še čisto sveže posebne številke Družine. Njihovo veselje in številne zahvale, ki smo jih dobivali, so bile mojim kolegom, kot tudi meni, najlepša zahvala in nagrada za nočne ure, v katerih smo ustvarjali posebne številke Družine z obi...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh