Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Najmočnejše lepilo

Za vas piše:
Vilma Siter
Objava: 12. 06. 2021 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.06.2021 / 10:02

Najmočnejše lepilo

Dež, ki letos »pretirava«, je lahko tudi prispodoba obilja. Naša »suha zemlja« že dolgo hrepeni po izlivu Božje milosti.

Dež, ki letos »pretirava«, je lahko tudi prispodoba obilja. Naša »suha zemlja« že dolgo hrepeni po izlivu Božje milosti. Zmeda, trpljenje in kaos kličejo po veselju in novem upanju. Le kaj nam bo prineslo poletje? Morda manj razvajanja ob morju ..., saj vemo, da je v teh časih že samo načrtovanje dopusta stresno.

Obožujem jutranje sprehode. Rada imam predvidljive in obvladljive stvari. Moj mož pa vedno sanja o novih krajih in deželah, ki bi si jih rad ogledal. Radoveden je za oba. Dolgo sem mu kljubovala, čeprav vem, da ko se mu pridružim, uživam tudi sama. Manj lepega bi doživela, če bi bilo vedno po moje. Morala pa sem prehoditi dolgo pot, da sem v najini drugačnosti prepoznala blagoslov. Kako mi je hudo za pare, ki gredo narazen, preden prepoznajo blagoslov, ki ga prinašajo razlike!

Prijateljica si želi potovati z možem, pa jo je strah njegovih reakcij. Kadar ne gre vse po načrtu, ga razjezijo že majhne nepravilnosti. Govorili sva, kako je prav tu potrebno njuno...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh