Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Cepljenje

Za vas piše:
Stanislav Zore
Objava: 06. 02. 2021 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 09.02.2021 / 12:58

Cepljenje

Zasledila sem mnenje duhovnika, ki ga sicer zelo cenim, v katerem postavlja pod vprašaj samoumevnost in varnost cepljenja proti koronavirusu.

Zasledila sem mnenje duhovnika, ki ga sicer zelo cenim, v katerem postavlja pod vprašaj samoumevnost in varnost cepljenja proti koronavirusu. Kakšni so vaši razlogi za in proti cepljenju?

Klementina


Spoštovana gospa Klementina. Pred približno enim letom se je začelo govoriti o novem koronavirusu, ki se je iz Kitajske začel širiti po svetu. Najprej smo bili vsi, razen strokovnjakov, v veliki negotovosti. Nismo vedeli, za kaj gre in kaj to pomeni.

Začeli smo dobivati poročila očividcev iz sosednjih držav, zlasti iz Bergama v Italiji, kjer se je silovitost okužb pokazala v brutalni obliki. Bilo je očitno, da gre za nevarno bolezen, saj je v preveč primerih smrtna.

Kako se lahko s tem spoprimemo? Smo pred to boleznijo nemočni? Smo ji predani na milost in nemilost? Ali pa se lahko z njo spoprimemo najprej tako, da storimo vse, kar je v naši moči, da ji onemogočimo širjenje in jo tako najprej zamejimo. To lahko storimo s sredstvi, o...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh