Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Podelitev sredstev dobrodelne akcije Luč miru iz Betlehema 2020

Objava: 27. 02. 2021 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 02.03.2021 / 15:11

Podelitev sredstev dobrodelne akcije Luč miru iz Betlehema 2020

Na novinarski konferenci, ki jo je organiziralo Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS), so predstavniki skavtinj in skavtov predstavili projekt Luč miru iz Betlehema 2020 in inštitutu Lunina vila predali sredstva dobrodelnega namena, ki so jih zbrali z omenjeno akcijo.

Na novinarski konferenci, ki jo je v ponedeljek, 22. februarja, v parku Zavoda sv. Ignacija organiziralo Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS), so predstavniki skavtinj in skavtov predstavili projekt Luč miru iz Betlehema 2020 in inštitutu Lunina vila predali sredstva dobrodelnega namena, ki so jih zbrali z omenjeno akcijo.

Že tri desetletja, od leta 1992, je pri nas vsako leto akcija Luč miru iz Betlehema pod okriljem skavtinj in skavtov s pomočjo Slovenske zamejske skavtske organizacije (SZSO) in Združenja bratovščin odraslih katoliških skavtinj in skavtov (ZBOKSS), v nekaterih krajih pa tudi s pomočjo Zveze tabornikov Slovenije (ZTS), ko z njim lastnim navdušenjem in veseljem širijo plamen luči miru z željo, da bi zagorel v čim več domovih in zanetil mir v naših srcih.

Teja Čeč in Jernej Gačnikar, odgovorna voditelja projekta Luč miru iz Betlehema v Sloveniji, sta predstavila poslanico Luči miru 2020, ki je bila v nastalih razmerah zaradi e...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh