Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Brez presenečenj

Za vas piše:
Andrej Marko Poznič
Objava: 13. 07. 2022 / 08:09
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 14.07.2022 / 06:58
Brez presenečenj
Andrej M. Poznič. FOTO: Tatjana Splichal

Brez presenečenj

Ko je »zagovornik enakosti« zlorabil svoj položaj za svoje LGTB-jevsko aktivistično delovanje in vložil tožbo o zakonski zvezi na Ustavno sodišče (US), je bilo jasno, kakšna bo razsodba.

Dovolj je pogledati sestavo US, dovolj je poznati vse ideološke sodbe zadnjih dveh let, da je bila takšna razsodba pričakovana. Če pa bi kdo še dvomil, da se lahko zgodi čudež, potem pa bi vsako upanje razblinil pogled na zgodovino imenovanj sedanjih članov US. Vsi sedijo tam zaradi političnega predznaka, vsakega, ki bi bil človeško in strokovno neodvisen, so levičarji blokirali. Predsednik republike je med epidemijo večkrat poskušal prenoviti US. Kandidati so bili strokovno in človeško najboljše, kar premoremo, pa je vedno zmanjkal kakšen glas. Levičarji so si umivali roke in trdili, da mora US podpreti koalicija oz. vlada, da to ni njihova stvar. Pa je! In še kako je!

Da je zadnja razsodba absurd in ideološki konstrukt, je jasno vsem. Zagovorniki se veselijo, ker jim je s pomočjo šestih ljudi, ki sedijo na pravih foteljih, uspelo zabiti še en klin na poti v novo družbo po zamisli LGTBQitd. To nasilno prevračanje normalnosti po lastni podobi in sličnosti se lepo ujema z v...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh