Zapri
Iskanje

Hrana, ki pogreje

Za vas piše:
Mojca Koman
Objava: 02. 12. 2021 / 10:35
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 02.12.2021 / 10:37

Hrana, ki pogreje

Zato nam pozimi tako dišijo pečenice, klobase in druga mastna hrana

V tem hladnem delu leta pogosto razmišljam o hrani, ki ogreje. Kar naprej me namreč zebe, v noge, roke, pravzaprav povsod me hladi. Ali obstaja kaj, kar naj bi pojedla, da bi manj občutila mraz? Oziroma kako naj poskrbim zase, saj opažam, da drugih ne zebe tako močno kot mene. Natalija

Gospa Natalija, za občutek mrazenja je več vzrokov. Od povsem resnih zdravstvenih, ko senzorji za mraz (ali toploto) ne omogočajo več prave termoregulacije telesa, pogoste so težave s...

Preberi tudi

Prvi mesec beri tednik Družina v digitalni obliki za 1 EUR!

Nazaj na vrh