Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ilaria Šavron Kocjančič: »Možje so navdušeni, kako je vse pospravljeno in dišeče!«

Za vas piše:
Lucija Čakš
Objava: 13. 05. 2022 / 12:12
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 13.05.2022 / 12:16
Ilaria Šavron Kocjančič:  »Možje so navdušeni, kako je vse pospravljeno in dišeče!«

Ilaria Šavron Kocjančič: »Možje so navdušeni, kako je vse pospravljeno in dišeče!«

Spomladi mnoge zajame močna želja po čiščenju, pospravljanju in celostni prevetritvi doma. Energična Primorka Ilaria Šavron Kocjančič, žena, mama 4-letnega Liama in po poklicu komercialistka, je tudi avtorica instagram profila @cisti_z_mano. S praktičnimi nasveti in triki pomaga Slovenkam, da se pospravljanja in čiščenja lotijo z večjim veseljem.

V Sloveniji prevladuje miselnost, da je čiščenje nujno zlo. Kako to, da se ga ti lotevaš z veseljem?

Res! Sledilka mi je napisala, da od majhnega od mame posluša, kako je čiščenje naporno in grozno, odkar pa spremlja moj profil, vidi v tem tudi nekaj lepega. Saj tudi mene vse umazano navznoter mori. Že deset let opažam, da me čiščenje sprošča. Odmaknem se od sveta, kot da si sčistim glavo. Pa tudi prijetneje je živeti v čistem okolju.

Od kod ideja za profil Čisti z mano?

Najprej sem dve leti z idejo o pospravljalnem profilu težila možu, sploh ko sem videla, da v tujini že obstajajo. Kadar se mi ni ljubilo pospravljati, sem si prižgala Youtube kanal Cleaning motivation, ga gledala nekaj minut in je šlo kar lažje. Decembra sem končno zbrala pogum še sama. Že po prvem objavljenem posnetku mi je kolega rekel, naj nadaljujem, da to potrebujemo. »Če mi je to rekel moški,« sem si mislila, »bom zbrala pogum in nadaljevala.« Ni...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh