Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Jabolčni kis z dodatki

Za vas piše:
Klemen Križaj
Objava: 28. 07. 2022 / 07:22
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.07.2022 / 07:49
Jabolčni kis z dodatki
VOTO: Klemen Križaj

Jabolčni kis z dodatki

Raziskave so potrdile, da redno uživanje jabolčnega kisa pripomore h krepitvi srčne mišice, urejanju krvnega tlaka, izboljševanju presnove, pravilnemu delovanju ledvic, odvajanju strupov iz telesa in krepitvi imunskega sistema. Z dodatki jabolčnemu kisu to delovanje še dodatno obogatimo.

Jabolčni kis z medom

Med se od nekdaj uporablja tudi kot zdravilo.

Dodatek medu k jabolčnemu kisu, razredčenemu z vodo, naredi osvežilni napitek, ki ugodno deluje na naravni ritem celotnega organizma, povečuje energijo in izboljšuje počutje. Redno uživanje krepi naš organizem in preprečuje marsikatero obolenje.

Jabolčni kis z zelišči

Mešanica začimb povečuje kakovost jabolčnega kisa kot dodatek k prehrani. Pri redni uporabi dobro vpliva na želodec, preprečuje občutek napenjanja, pomirja vznemirjenje črevesja in lajša bolečine, pospešuje izločanje žolča in želodčnih sokov. Vpliva na dobro razpoloženje.

Jabolčni kis s čemažem ali česnom

Čemaž in česen imata izredno razkužilno moč, saj delujeta antiseptično in antibiotično. Jabolčni kis s česnom ali čemažem je nadvse primeren za pomladansko zdravljenje oziroma čiščenje telesa. Ugodno deluje pri težavah s povišanim krvnim tlakom, znižuje raven »slabega« holesterola, prepr...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh