Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kaj bi želel vedeti o fantu/punci, preden postaneta par?

Za vas piše:
Sara Mihalič
Objava: 09. 05. 2023 / 12:34
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 09.05.2023 / 13:18
Ustavi predvajanje Nalaganje
Kaj bi želel vedeti o fantu/punci, preden postaneta par?
Najst
Da bi sploh začel hoditi s punco, bi moral vedeti veliko stvari o njej. FOTO: Pexels

Kaj bi želel vedeti o fantu/punci, preden postaneta par?

Ob ljubezensko obarvani temi pomladnega Najsta smo nekaj najstnikov vprašali, kaj bi želeli vedeti o fantu oziroma punci, preden bi postala par. Tudi vas zanima, kaj so odgovorili? Gotovo vas kaj preseneti.

Prispevek je bil najprej objavljen v reviji Najst.

Kaj bi želel vedeti o fantu/punci, preden postaneta par?

Maj Mohar, 16 let
O punci bi si želel vedeti, kakšen odnos ima s starši, ali je resna in ima enake vrednote. Ne zdi pa se mi tako zelo nujno vedeti na primer, koliko prijateljic ima in kakšni so njeni starši ter bratje in sestre.

Nika Magajna, 14 let
Preden začnem zvezo s fantom, bi rada vedela, koliko mu pomeni vera. Pomembno se mi zdi tudi, kako se razume s svojo družino. Skupne interese in tudi različnost lahko fant in punca odkrivata tudi med zvezo.

Pomembno se mi zdi tudi, kako se razume s svojo družino.

Lenart Mihalič, 15 let
Želel bi vedeti, kaj rada počne, kje živi, ali je verna ter koliko bratov in sester ima. Zanimalo bi me tudi, ali je že imela fanta, in če ja, zakaj sta šla narazen. Ni mi pomembno, kakšne so njene ocene ali kako dobro ji gre v šoli. Prav tako se mi zdi pomembno, da ona ve, da sem veliko časa na treningih in da nisem tako dosegljiv.

Veronika Kelenc, 14 let 
Preden postaneva par, želim o fantu vedeti, ali veruje v Boga in obiskuje nedeljske maše. Lepo je, če ima odgovoren in spoštljiv odnos z družino in prijatelji. Pri njem bi sproti odkrivala, ali je pripravljen razvijati odnos z mano in Bogom ter poglobljeno razmišljati o sebi.

Pri njem bi sproti odkrivala, ali je pripravljen razvijati odnos z mano in Bogom ter poglobljeno razmišljati o sebi.

Blaž Malovrh, 15 let
Da bi sploh začel hoditi s punco, bi moral vedeti veliko stvari o njej in nasploh biti z njo prijatelj vsaj nekaj časa. Najpomembnejše stvari, ki bi jih želel vedeti o njej, so njeni prijatelji, njeni odnosi z družino, njeni hobiji in stvari, za katere se zanima. Manj pomembne stvari bi mi bile njene ocene in vera. Zanimiva stvar, ki bi jo rad vedel o njej, bi bila tudi, koliko časa preživi na telefonu.

Prispevek je bil najprej objavljen v reviji Najst (3/2023). Spremljaj Najst tudi na Facebooku in Instagramu.

Kupi v trgovini

birma
Najst
5,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh