Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Izbrani: letošnji advent prinaša 3. sezono spletne serije o Jezusovem življenju

Za vas piše:
Lucija Čakš
Objava: 15. 12. 2022 / 08:01
Oznake: Božič, Praznik
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 15.12.2022 / 08:07
Izbrani: letošnji advent prinaša 3. sezono spletne serije o Jezusovem življenju
Prizor iz napovednika za 3. sezono. VIR: Youtube

Izbrani: letošnji advent prinaša 3. sezono spletne serije o Jezusovem življenju

Spletna serija Izbrani (The Chosen) o Jezusovem življenju, o kateri smo na teh straneh že pisali, je v letošnjem adventu vstopila v tretjo sezono. Prva epizoda je bila na ogled (po našem času) v zgodnjem jutru ponedeljka, 12. decembra.

V novi sezoni več pozornosti na Devici Mariji

V ZDA so prva dva dela tretje sezone premierno predvajali v kino dvoranah sredi novembra. Obisk kino dvoran je presegel skoraj vse hollywoodske filme, ki so imeli premiero v istem tednu, tudi z zvezdniki posejano komično grozljivko Meni. Več gledalcev je uspel privabiti le Marvelov Črni panter 2. Kar je neobičajno za katerokoli neodvisno produkcijo, kaj šele takšno o Jezusovem življenju, pri čemer sploh ne gre za film, temveč televizijsko serijo, za katero so gledalci vedeli, da bo že čez mesec dni brezplačno dostopna na spletu. Samo napovednik sezone, ki je izšel v začetku novembra, pa si je do sedaj ogledalo že več kot dva milijona in pol ljudi.

Režiser Dallas Jenkins zagotavlja, da se bo katoličanov v novi sezoni še posebej dotaknila upodobitev Device Marije. V pogovoru o tretji sezoni je zatrdil, da se zaveda odgovornosti svojega dela: »Vsekakor je upodobitev Jezusove m...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh