Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Popečena polenta

Za vas piše:
Mojca Koman
Objava: 27. 04. 2022 / 22:05
Oznake: Kuharica
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.04.2022 / 00:50
Popečena polenta
FOTO: Krištof Koman

Popečena polenta

kuhana ohlajena polenta zelenjava po želji tunina iz pločevinke (ali šunka, ostanki pečenke …) sir zelišča po želji dodamo jajce

Tokrat zgolj ideja, kako uporabiti ostanek kuhane polente. Narežemo jo na kocke in v ponvi na malo olja segrevamo, da se na dnu lepo zapeče. Previdno jo obrnemo, nato dodamo različne dodatke (za sliko sem uporabila tunino in listnati ohrovt), povrh potresemo sir in pokrijemo, da se sir lepo stopi, polenta pa hrustljavo zapeče še na tej strani. Ponudimo vroče.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh