Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Prvih sto dni svobode

Za vas piše:
Mitja Pucelj
Objava: 19. 10. 2022 / 11:14
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 19.10.2022 / 12:07
Prvih sto dni svobode
Fotografija je simbolična. FOTO: Pixabay

Prvih sto dni svobode

Takoj moram poudariti, da mi ne gre za iskanje resnice, ampak opisujem svoj pogled na našo družbo v prvih stotih dneh svobode. In prvi vtis je občutek nirvane.

Vse je mirno, nič posebnega se ne dogaja, razen nekaj manjših afer, o katerih se ne govori veliko. Še o Janši je sorazmerno malo govora. Res pa je malce nenavadno, da je bila pred kratkim 14. izredna seja parlamenta, ni bilo pa še nobene redne seje. Nirvana v medijih in izredne seje, kot da so izredne razmere. Pa pojdimo po vrsti.

Mediji so se odločili, da bodo sedaj bolj podrobno gledali pod prste opoziciji. Res je treba kdaj zamenjati ploščo in ne gledati pod prste samo vladi, ki se trudi za naš boljši vsakdan in jutrišnji dan, temveč bolj podrobno spremljati destruktivno delovanje opozicije. Da je spremljanje opozicije s strani medijev oteženo, je kriva tudi vlada, ki je njen najboljši kader ugrabila in zaposlila v vladnih službah oz. ga namestila v parlament. Je pa res, da se bo to kot zelo pozitivno poznalo v prihodnosti, ko bodo s pomočjo parlamentarnih preiskav destruktivno delovanje opozicije še bolje razkrili. Pa še edini zveličavni strokovnjak za medije bo pri te...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh