Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Športni duh na dopustu?

Za vas piše:
Andreja Hergula
Objava: 13. 07. 2022 / 07:46
Oznake: Duhovnost, Šport
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 13.07.2022 / 07:53
Športni duh na dopustu?
FOTO: Pixabay

Športni duh na dopustu?

Zanima me, kdo ima boljšo navezavo z duhovnim oz. z Bogom – športno naravnani katoličani ali tisti, ki se nanj požvižgajo. Upam, da bom to izvedela od strokovnjakov v nadaljevanju.

Lahko povem, kako je pri meni. Trenutno je moj športni duh odšel na dopust, priznam. In ja, višek kilogramov se je temu primerno nabral. Dostikrat se mi zaradi pomanjkanja energije ne da iti ven in se moram prav prisiliti k temu. Človek, ki redno ne športa, je utrujen in se mu nič ne da. Res pa je, da čutim utrujenost tudi po malo večji dozi športne aktivnosti. A strokovnjaki pravijo, da naj bi bila ta utrujenost prijetna. Jim verjamem na besedo.:)

Priznam, tudi kakšno prijetno srečanje z ljudmi sem opustila zaradi tega, ker trenutno nisem fit. Seveda se mi to početje ne zdi pravšnje, a človek je le človek in ženska je le ženska.

Razmišljala sem o odhodu na praznovanje obletnice mature. Bi s tem viškom kilogramov sploh šla na to »razstavo«? Zavestno sem želela iziti iz lastnega egoizma, napuha in nagnjenosti k perfekciji, ki me je nagovarjal, naj se ne kažem, dokler ne bo moja konfekcijska številka za dve številki nižja. A povem vam, da je bilo na srečanju suhcev...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh