Zapri
Iskanje

Duhovno-družabne počitnice na Pagu in v Ankaranu

Datum: 16. 07. 2022
Ločilo
Ura: /
Ločilo
Trajanje: 16.7.2022 - 21.8.2022
Objava: 16. 07. 2022
Ura: /
Trajanje: 16.7.2022 - 21.8.2022
Lokacija: Pag, Ankaran
Ustavi predvajanje

Duhovno-družabne počitnice na Pagu in v Ankaranu

Duhovno-družabne počitnice na Pagu in v Ankaranu
Zavod Zamlade. si vabi mlade, študente, mlajše odrasle in mlade družine na pet tednov počitnic, ki so že 10 let prava uspešnica.

Lepa narava, najlepše plaže, prostrano morje, najboljša družba, odlična hrana, veliko smeha in sproščenosti, neslutene dogodivščine, preverjeni duhovno-počitniški program … sončni vzhodi in zahodi, sv. maša v naravi, ogled utrinkov na plaži, plesni večer s koktejli, filmski večer … in izlet z motornim čolnom. Prava kombinacija vsega za zelo ugodno ceno. Vse všteto, tudi prevoz z odhodi iz Ljubljane, Novega mesta in Metlike (velja za Pag). Na kratko: edinstvene počitnice, o kakršnih ste vedno sanjali.

Termini:

  • Pag: od 16. do 23. julija;
  • Pag: od 23. do 30. julija;
  • Pag: od 30. julija do 6. avgusta;
  • Ankaran: od 7. do 14. avgusta;
  • Ankaran: od 14. do 21. avgusta.

Mogoča je prijava na več terminov. V Ankaranu bivamo v župnijskih prostorih, na Pagu v zasebnih apartmajih. Tudi letos bosta za vse udeležence počitnic organizirana dva brezplačna piknika.

Program počitnic nas popelje skozi teden preprostega krščanskega življenja, ko začutimo ne samo toplino sonca, ampak predvsem toplino ljudi, ko v objemu morskih valov pozabimo na svoje življenjske viharje, ko lahko v stvarstvu občudujemo male in velike čudeže, ko se ob ljudeh, ki jih sicer skoraj ne poznamo, kar naenkrat počutimo domače, ko pisarne, tovarne, kmetije, šole in dvorane zamenjajo zvezdnato nebo, kamnita plaža in kitara … Takrat se zavemo, da nam Gospod prihaja blizu v preprostih stvareh, preprostih dejanjih in preprostih ljudeh.

Vsak pride na svoj račun, vsak je sprejet, spoštovan in ljubljen tak, kot je. Če si želite kombinirati sončenje, plavanje, sladoled, pogovor, smeh, petje, kuhanje, igro, tišino, molitev, sprehajanje, tako ob obali kot po svoji notranjosti, dobrodošli.

Duhovno spremljanje: bratje kapucini

Prijave na spletni strani: pocitnice.zamlade.si ali po e-pošti: info@zamlade.si.

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Novosti v knjigarni

Novosti v trgovini

Nazaj na vrh