Zapri
Iskanje

Počitnice za mlade in mlajše odrasle na Pagu in v Ankaranu

Datum: 17. 07. 2021
Ločilo
Ura: /
Ločilo
Trajanje: 17.7.2021 - 22.8.2021
Objava: 17. 07. 2021
Ura: /
Trajanje: 17.7.2021 - 22.8.2021
Oznake: Dogodek, Mladi
Lokacija: Pag, Ankaran
Ustavi predvajanje

Počitnice za mlade in mlajše odrasle na Pagu in v Ankaranu

Počitnice za mlade in mlajše odrasle na Pagu in v Ankaranu
Če ste stari od 20 do 45 let, vas vabimo na počitnice, ki so med mladimi in mlajšimi odraslimi že nekaj let prava uspešnica. Mogoča je prijava na več terminov.

Lepa narava, najlepše plaže, prostrano morje, najboljša družba, odlična hrana, veliko smeha in sproščenosti, neslutene dogodivščine, preverjeni duhovno-počitniški program … sončni vzhodi in zahodi, sv. maša v naravi, ogled utrinkov na plaži, plesni večer s koktejli, filmski večer … in izlet z motornim čolnom. Prava kombinacija vsega za zelo ugodno ceno.

Vse všteto, tudi prevoz z odhodi iz Ljubljane, Novega mesta in Metlike (velja za Pag). Na kratko: edinstvene počitnice, o kakršnih ste vedno sanjali.

Termini:
* Pag (Metajna): od 17. do 24. julija
* Pag (Metajna): od 24. do 31. julija
* Pag (Metajna): od 31. julija do 7. avgusta
* Ankaran: od 8. do 15. avgusta
* Ankaran: od 15. do 22. avgusta

Mogoča je prijava na več terminov. V Ankaranu bivamo v župnijskih prostorih, na Pagu v zasebnih. Tudi letos bosta za vse udeležence počitnic organizirana dva brezplačna piknika.

Program počitnic za mlade in mlajše odrasle nas popelje skozi teden preprostega krščanskega življenja, ko začutimo ne samo toplino sonca, ampak predvsem toplino ljudi, ko v objemu morskih valov pozabimo na svoje življenjske viharje, ko lahko v stvarstvu občudujemo male in velike čudeže, ko se ob ljudeh, ki jih sicer skoraj ne poznamo, kar naenkrat počutimo domače, ko pisarne, tovarne, kmetije, šole in dvorane zamenjajo zvezdnato nebo, kamnita plaža in kitara … Takrat se zavemo, da nam Gospod prihaja blizu v preprostih stvareh, preprostih dejanjih in preprostih ljudeh. Vsak pride na svoj račun, vsak je sprejet, spoštovan in ljubljen tak, kot je. Če si želite kombinirati sončenje, plavanje, sladoled, pogovor, smeh, petje, kuhanje, igro, tišino, molitev, sprehajanje, tako ob obali kot po svoji notranjosti, dobrodošli. Vabljeni tudi zaljubljeni ali pa že poročeni pari, posebej vabljeni tudi fantje. :)

Vodijo: Robert Rozman, br. Jaroslav Knežević, br. Matej Nastran, br. Marjan Potočnik in br. Jože Smukavec.

Informacije in prijave na spletu: https://pocitnice.30plus.si.

Novosti v knjigarni

Novosti v trgovini

Nazaj na vrh