Zapri
Iskanje

Vikend seminar: Notranje ozdravljenje

Datum: 17. 06. 2022
Ločilo
Ura: /
Ločilo
Trajanje: 17.6.2022 - 19.6.2022
Ločilo
Župnija: Vipavski križ
Objava: 17. 06. 2022
Ura: /
Trajanje: 17.6.2022 - 19.6.2022
Oznake: Dogodek
Lokacija: Vipavski Križ
Ustavi predvajanje

Vikend seminar: Notranje ozdravljenje

Vikend seminar: Notranje ozdravljenje
Zavod Kerigma vabi na vikend seminar z naslovom Notranje ozdravljenje, ki bo v kapucinskem samostanu v Vipavskem Križu.

Zavod Kerigma vabi na vikend seminar z naslovom Notranje ozdravljenje, ki bo od 17do 19. junija in od 23. do 25. septembra kapucinskem samostanu v Vipavskem Križu.

Vodi: Boštjan Hari (mag. teol.)

Prijava in več informacij po e-pošti: info@kerigma.si ali tel.: 041-296-509.

Komu je namenjen?

  • Namenjen je vsakomur, ki si želi duhovno in osebnostno rasti. Nihče izmed nas ni odraščal in živel v idealnih razmerah in odnosih, zato v svojih telesih nosimo različno težo, bremena, bolečine. Eni večje, drugi manjše, zagotovo pa vsi, če se nismo konkretno, dosledno in na pravi način lotili razreševanja svoje preteklosti. Nekaterih bolečin in bremen se zavedamo in si jih priznavamo, medtem ko nekaterih ne. Nekatere pa zavestno zanikamo. Vse, kar v nas ni pomirjeno, ozdravljeno, vpliva na naše mišljenje, odločitve, ravnanja, odzive in obnašanje ... Igranje žrtve, nenehno obtoževanje in obsojanje drug(ih)ega za lastne težave, trajno iskanje krivcev za lastna razočaranja, nezadovoljstva, neuspehe, ne prinaša miru, zadovoljstva, radosti v srcu;
  • Namenjen je vsem, ki v sebi nosijo razne boleče spomine, strahove, skrbi, zlomljene odnose, negativne misli ..., in si želijo stopiti na pot ozdravljanja, duhovnega in čustvenega ozdravljenja;
  • Namenjen je vsem, ki si želijo zadihati s »polnimi pljuči«, se osvoboditi raznih nepotrebnih čustvenih in duhovnih bremen. V Gospodu Jezusu Kristusu je moč, rešitev in ozdravljenje. Da bi to izkušali, doživljali, moramo sodelovati z Njim. Jezus v hebrejščini pomeni »Bog, ki rešuje, odrešuje, ozdravlja, osvobaja, odkupuje«. V njegovem imenu je namen njegovega poslanstva – prišel je, da odreši človeka! On lahko stopi v tiste dele naše notranjosti, kamor ne more stopiti nihče drug, nič na tem svetu in prinese ozdravljenje. Jezus je celostni Zdravnik in zdravilo. Ena največjih zablod je, da mnogi verjamejo, da bo čas ozdravil oz. zacelil njihove bolečine. Čas ne celi ran.

Prepričani smo, da bi moral vsak človek vsaj enkrat v življenju skozi tovrstni seminar, kajti nihče ni odraščal in živel v idealnih razmerah, idealnih odnosih.

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Novosti v knjigarni

Novosti v trgovini

Nazaj na vrh