Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Družinin facebook profil spet deluje, hvala vsem!

Objava: 29. 10. 2020 / 08:52
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 29.10.2020 / 12:33
Ustavi predvajanje Nalaganje
Družinin facebook profil spet deluje, hvala vsem!

Družinin facebook profil spet deluje, hvala vsem!

Hvaležni smo vsem, ki ste tako hitro priskočili na pomoč z izrazi podpore, ocenami in pritožbami na FB.

FOTO: zajem zaslona



Družinin facebook profil po težavah, ki so se pojavile v torek zjutraj, ponovno deluje, prav tako je spet omogočeno deljenje vsebin z naše spletne strani.



Za osvežitev spomina: v torek, 27. oktobra, zjutraj je na našem Facebook profilu druzina.si izginila naslovnica in vse vsebine s povezavo na našo spletno stran www.druzina.si. Od Facebooka nismo prejeli prejeli nobenega obvestila o tem, zakaj so blokirali našo stran, prav tako nismo prejeli opozorila, da bi bilo kar koli narobe z našimi vsebinami. Blokada je bila vezana na spletno stran www.druzina.si in se je konkretno dotikala vseh uporabnikov facebooka, ki so v preteklosti ali prihodnosti želeli deliti naše vsebine na svojem profilu.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste nam tako hitro priskočili na pomoč z izrazi podpore, ocenami in pritožbami na FB. Obrestovalo se je, skupaj smo zmogli!



Odgovorni urednik Družine Boštjan Debevec je ob tem zapisal: »Iskrena hvala vsem, ki ste nas v tako velikem številu podprli. Kot sem dobil podatek, je pritožbo na FB oddalo več sto uporabnikov. Vaš hiter odziv, aktivno posredovanje nekaterih posameznikov pri odgovornih na FB ter bratska podpora sorodnih medijev so bili ključni dejavniki, da smo uspeli. Zakaj je prišlo do izpada, bomo še temeljito raziskali in vam o tem tudi poročali. Še enkrat se vam iskreno zahvaljujem za vašo podporo.«



Za solidarnost in podporo smo hvaležni medijem na čelu s portalom Domovina.je in Radiem Ognjišče. FOTO: zajem zaslona





Za solidarnost in podporo smo iskreno hvaležni tudi medijem na čelu s portalom Domovina.je, z Radiem Ognjišče in s spletno Demokracijo.


Podprl nas je tudi p. Branko Cestnik, avtor prispevkov v rubriki Logos. FOTO: FB Branko Cestnik


Kupi v trgovini

Prenovitev
Duhovna rast
21,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh