Ob nakupu nad 10 € prejmete DARILO - SETVENI KOLEDAR 2022! 

Zapri
Iskanje
Pričevanja

Izkušnje skorajšnje smrti


Pričevanja

Izkušnje skorajšnje smrti

Patrick Theillier

Knjiga je razprodana. Več

Izdelek je razprodan.


Lastnosti

Ikona seznama Koda: 978-961-04-0435-4
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama Leto izdaje: 2018
Ikona seznama Število strani: 176
Ikona seznama Vezava: mehka
Ikona seznama Mere: 130 x 190 mm

O izdelku

Knjiga je razprodana


Nebeška znamenja, ki nas odpirajo svetu onkraj

Ali obstaja življenje po smrti? V zadnjem času se množijo pričevanja ljudi, ki so bili razglašeni za mrtve in so trdili, da so se vrnili iz »veličastnega kraja«. V večini primerov ti ljudje spremenijo svoje doživljanje sedanjega trenutka in se ne bojijo več smrti. V angleščini tovrstno doživetje imenujemo »NDE« oziroma Near Death Experience, v slovenščini pa so postale obsmrtne izkušnje. Tovrstne izkušnje so zelo nenavadne, zato so tudi predmet številnih znanstvenih raziskav, hkrati pa zbujajo pozornost Cerkve enako kot podobni skrivnostni pojavi, npr. prikazovanja ali čudeži.

Ta knjiga na podlagi verodostojnih pričevanj prinaša dragocene informacije o vprašanju »velikega prehoda« ter pri tem upošteva tako razum kot vero. Avtor Patrick Theillier je zdravnik, ki je bil od leta 1998 član medicinske komisije v Lurdu in je to službo opravljal do upokojitve. Po njegovem prepričanju so obsmrtne izkušnje nebeška znamenja, ki nas opominjajo na našo duhovno naravo in nas odpirajo življenju, nevidnemu našim očem.

Verniki ali ne, po branju te knjige se še enkrat vprašajte, ali se ne bi že na poti skozi ta svet pripravili še na nadaljevanje življenja po smrti?

Podobni izdelek

Akcija
Papeži
19,90€ 14,90€ Poglej izdelek: O sreči
Nazaj na vrh