Zapri
Iskanje

Oznanjevalec

Oznanjevalec, revija za oznanjevanje, je namenjena duhovnikom, katehetom, katehistinjam in vsem, ki želijo argumentirano oznanjevati Božjo besedo. Več

Naroči se

Naroči posamezen izvod

Če želiš prebrati celotno številko, se prijavi.

Članki iz zadnje številke so na voljo samo naročnikom. Če si naročnik revije, te prosimo, da dopolniš svoje uporabniške podatke.


O reviji

Izhaja štirikrat letno in prinaša: 

  • izvirne predloge slovenskih duhovnikov, redovnikov, redovnic in laikov za katehezo in pridigo pri nedeljskem bogoslužju po triletnem liturgičnem krogu (A, B in C),
  • besedila domačih in tujih avtorjev,
  • spodbudo za nove pastoralne prijeme pri oznanjevanju.

Revija, ki jo slovenski duhovniki poznajo kot zbirko pridigarskih osnutkov še iz predvojnih časov, poleg liturgičnega leta upošteva aktualna pastoralna dogajanja v vesoljni in krajevnih Cerkvah ter družbene razmere in potrebe, v katerih živi slovenski kristjan.

Aplikacija za naročnike revije Oznanjevalec!
Naročniki revije Oznanjevalec lahko odslej revijo v celoti prebirate tudi na svojih pametnih telefonih. Aplikacija prinaša izvirne predloge slovenskih duhovnikov, redovnikov, redovnic in laikov za katehezo in pridigo pri nedeljskem bogoslužju po triletnem liturgičnem krogu (A, B in C).

Gremo po vrsti:
1. Revijo ste na dom prejeli v plastični ovojnici skupaj s kartončkom, na katerem je izpisan vaš naslov. Nad vašim imenom je naročniška številka, ki vam bo služila kot pomoč pri registraciji na spletni strani www.druzina.si/revija/oznanjevalec.
2. V desnem zgornjem kotu te strani se registrirajte kot uporabnik.
3. Odprite povezavo https://flippwa.druzina.si/oznanjevalec.
4. Namestite si aplikacijo na svoj pametni telefon. Pri tem so vam lahko v pomoč navodila, ki jih najdete na povezavi: https://youtu.be/wUE75kjw6j0.


Številka izdaje 3, letnik 2022

Izberi številko in prelistaj zgoraj.

Nazaj na vrh