Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Igra Slovensko zamejstvo in Slovenija


Komplet didaktičnih iger z imenom Slovensko zamejstvo in Slovenija v 4 družabnih igrah, ki smo ga izdali skupaj z Rafaelovo družbo. Gre za didaktične igre z imenom Slovensko zamejstvo in Slovenija v 4 družabnih igrah, ki na prijazen in družaben način omogočajo široko ter poglobljeno poznavanje zamejstva, obenem pa to področje neprestano povezujejo s Slovenijo.


Naroči igro
Slovensko zamejstvo in Slovenija

Vsaka od štirih iger nosi svoj naslov, saj tematsko pokriva svoje področje: Pri igri Ugani, kje igralci na nemi karti Slovenije in zamejstva poskušajo pravilno umeščati kraje, reke, jezera, gorske vrhove in nekatere druge geografske pojme. Ugani, kako nas seznani z zamejskimi narečnimi izrazi za obsežen nabor besed, igra Ugani, kdaj pa nas popelje med zgodovinske dogodke in osebe, pomembne za slovenski narod doma in v zamejstvu, od prazgodovine do danes. S terminologijo na področju slovenstva in zamejstva pa se seznanimo pri igri Ugani, kaj.Slovensko zamejstvo in Slovenija

Opisane igre so zasnovane dovolj univerzalno, da lahko predstavljajo tako učni pripomoček za šolsko rabo ali pa običajno družabno igro, primerno za druženje v družinskem, prijateljskem ali kakem drugem krogu. 

Igra je nadvse primerna za vse priložnosti obdarovanja, saj predstavlja zabavo in učenje za širok krog ljudi.


Naroči igro Slovensko zamejstvo in Slovenija


Nazaj na vrh