Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Družabne igre

Slovensko zamejstvo in Slovenija - igra


Družabne igre

Slovensko zamejstvo in Slovenija - igra


Komplet didaktičnih iger z imenom Slovensko zamejstvo in Slovenija v 4 družabnih igrah. Več
39,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Slovensko zamejstvo in Slovenija - igra
Slovensko zamejstvo in Slovenija - igra
39,90€

Lastnosti

Koda: 3830069261411

O izdelku

Skupaj z Rafaelovo družbo smo izdali komplet didaktičnih iger z imenom Slovensko zamejstvo in Slovenija v 4 družabnih igrah, ki na prijazen in družaben način omogočajo široko ter poglobljeno poznavanje zamejstva, obenem pa to področje neprestano povezujejo s Slovenijo.

Vsaka od štirih iger nosi svoj naslov, saj tematsko pokriva svoje področje: Pri igri Ugani, kje igralci na nemi karti Slovenije in zamejstva poskušajo pravilno umeščati kraje, reke, jezera, gorske vrhove in nekatere druge geografske pojme. Ugani, kako nas seznani z zamejskimi narečnimi izrazi za obsežen nabor besed, igra Ugani, kdaj pa nas popelje med zgodovinske dogodke in osebe, pomembne za slovenski narod doma in v zamejstvu, od prazgodovine do danes. S terminologijo na področju slovenstva in zamejstva pa se seznanimo pri igri Ugani, kaj.

Opisane igre so zasnovane dovolj univerzalno, da lahko predstavljajo tako učni pripomoček za šolsko rabo ali pa običajno družabno igro, primerno za druženje v družinskem, prijateljskem ali kakem drugem krogu.

Za vse informacije o igri kliknite tukaj.

Nazaj na vrh