Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje


Oglaševanje

Tednik Družina je medij z najdaljšo tradicijo – skoraj 70 let neprekinjenega izhajanja. Na trgu smo uspešno prisotni že od leta 1952. Vsaka številka tednika ima prilogo Naša družina, v kateri pokrivamo teme s področja družine: od mladostnikov do starostnikov, predstavljamo znane osebnosti iz sveta glasbe, športa, mode ... Enkrat mesečno izide priloga Slovenski čas, ki podaja poglobljene prispevke s področja družbenega življenja, politike, kulture, ekonomije in aktualnih svetovnih vprašanj. 

Oglašujete lahko v našem tedniku in njegovih prilogah ter v vseh revijah Družine. Naj vaši oglasi dosežejo želene ciljne skupine v širokem spektru revij za vse starostne in interesne skupine z raznolikimi vsebinami, kot so: prazniki, trendi, glasba, razmišljanja, zgodovina, dom, duhovnost, razvedrilo, … 

Tednik Družina je navzoč na vseh celinah, naročnike ima v kar 51 državah sveta in tako zajema celoten slovenski kulturni prostor. S tednikom Družina, njenimi prilogami ter revijami dosegamo več kot 300.000 bralcev. 

Družino redno bere 70 % bralcev v starosti od 45. leta dalje, ki prebirajo tiskane medije. Če želite izvedeti več o nas in naših medijih, nas kontaktirajte in gotovo bomo našli dobro rešitev za vas. 

Na Družino se vedno lahko zanesete. Tudi kot oglaševalci. 

Cenik - Volitve v Evropski parlament.pdf

Cenik oglasnega prostora

Naročila in dodatne informacije:

Oglasno trženje:

Sašo Fleiss 

M: 031 633 326

Andraž Jereb

M: 070 993 492

Jani Drnovšek

M: 031 302 413

Marjan Udovč

(01) 360-28-34


e-pošta: oglasi@druzina.si

Mali oglasi, zahvale, obvestila
urednica: Tina Denk
telefon: (01) 360-28-00
e-pošta: tina.denk@druzina.si

Nazaj na vrh