Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Adventni sopotnik za lepo preživete adventne dni

Miran Špelič
Za vas piše:
Miran Špelič
Objava: 24. 11. 2023 / 13:46
Oznake: Magnificat
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 27.11.2023 / 12:52
Ustavi predvajanje Nalaganje
Adventni sopotnik za lepo preživete adventne dni
Izšel je Adventni sopotnik 2023 - prava popotnica za lepo preživet adventni čas.

Adventni sopotnik za lepo preživete adventne dni

Uredništvo Magnificata je pripravilo Adventnega sopotnika za družinsko in osebno molitev v adventu. Uvodna misel br. Mirana Špeliča, urednika revije.

Jezus je en sam, eden in edini, naš Odrešenik. Advent pa se ponovi vsako leto. In vsako leto je malo drugačen, a vendar isti, ker je isti Jezus. V čem je njegova letošnja drugačnost? Morda tudi v tem, da je pred osemsto leti v adventu sv. Frančišek Asiški na nov način pomagal prebivalcem Greccia, da so globlje doživeli božični praznik in dojeli njegovo skrivnost. Njegov pastoralni »projekt« na neki način odmeva še danes v vsakih naših jaslicah. Tudi mi bomo v letošnjem Magnificatovem Adventnem sopotniku vsak dan sledili njegovim korakom, ki jih je popisal moj sobrat Andraž Arko in ilustrirala Maja Šubic.

Povezani med seboj s pomočjo tega molitvenika prepotujmo tudi letošnji advent do Božiča. In učimo se hrepeneti po srečanju z Odrešenikom!

Nove adventne litanije

Nove so tudi prav za Adventni sopotnik napisane in komponirane adventne litanije. Vabimo vas, da jim prisluhnete na posnetku, ki ga najdete na YouTubu (»Magnificat Adventne litanije«) – napev je tako enostaven! – in jih vsak večer zapojete pri redni adventni molitvi. Tudi mi, ki se bomo zbirali pri molitvi na Zoomu, jih bomo zapeli vsak večer ob pol devetih. Pridružite se nam na tej povezavi

Adventna črtica, blagoslovi, velika kalenda, pesmi in osnutek bogoslužja za sveti večer pa so že stalnica v sopotniku. Povezani med seboj s pomočjo tega molitvenika prepotujmo tudi letošnji advent do Božiča. In učimo se hrepeneti po srečanju z Odrešenikom!

Adventnega sopotnika lahko kupite v naši spletni trgovini ali po telefonu: 01/360 28 28.

Tukaj lahko prelistate Adventnega sopotnika.

Kupi v trgovini

Magnificat
5,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh