Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Literarni natečaj Tvoj šepet 2023

Za vas piše:
Barbara Kastelec
Objava: 29. 11. 2022 / 13:32
Oznake: Najst
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.11.2022 / 11:06
Ustavi predvajanje Nalaganje
Literarni natečaj Tvoj šepet 2023
Najst
Kako svojo literarno zamisel spraviti v tek? Nič lažjega, za začetek poskusi s svinčnikom in papirjem!

Literarni natečaj Tvoj šepet 2023

Odpiramo literarni natečaj revije #najst! Ti je znano: spravljaš se k učenju, pa te obišče literarni utrinek? Vrata sosedove garaže skrivnostno zaškripajo, ti pa dobiš preblisk. Brskaš po objavah, pa se ti zazdi vse preozko in pograbiš list papirja? Bereš napet roman, pa te razočara konec, ti bi napisal drugače? Prisluhni šepetu!

Vabimo te k sodelovanju na četrtem literarnem natečaju revije #najst. Sodelujete lahko mladi med 13. in 19. letom. Tema ni določena, na natečaj lahko pošlješ neobjavljeno poezijo (do tri pesmi) ali kratko prozo (do 5 tipkanih strani, lahko tudi odlomek daljšega besedila). Besedila naj bodo zapisana v wordu, velikost pisave 12, brez dodatnih oblikovanj ali fotografij. 

Na literarnem natečaju Tvoj šepet 2023 lahko sodelujete mladi, stari od 13 do 19 let.

Prispevki naj bodo označeni s šifro. Pošlji nam še naslednje podatke: ime in priimek, domači naslov, e-naslov, št. mobilnega telefona, letnico rojstva in ime šole, ki jo obiskuješ.

Najboljši trije prispevki bodo nagrajeni: 

1. nagrada: 100 evrov, 

2 in 3. nagrada: knjižno darilo.

Tvoje avtorsko delo pričakujemo do 31. marca 2023. Avtorji svoja besedila za objavo odstopijo brezplačno in dovoljujejo objavo v publikaciji »Tvoj šepet 2023« in v reviji #najst.

Besedilo pošlji na naslov najst@druzina.si z zadevo Za literarni natečaj ali na ključku po navadni pošti: Revija #najst, Krekov trg 1, 1000 Ljubljana, s pripisom Za literarni natečaj.

Spremljaj #najst tudi na Facebooku in Instagramu.


Kupi v trgovini

birma
Najst
5,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh