Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Magnificat z mladimi v Lizboni

Za vas piše:
Uredništvo
Objava: 25. 07. 2023 / 21:28
Oznake: Magnificat
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 26.07.2023 / 13:33
Ustavi predvajanje Nalaganje
Magnificat z mladimi v Lizboni
Papež Frančišek se rad pogovarja z mladimi. FOTO: Vatican Media

Magnificat z mladimi v Lizboni

V Lizboni bo v prvem tednu avgusta potekalo svetovno srečanje mladih, ki se ga bo udeležil tudi papež Frančišek. Iz Slovenije se je na Portugalsko podalo več kot 500 mladih, da utrdijo svojo vero in se srečajo s podobno mislečimi mladimi z vsega sveta.

»Prepričan sem, da bodo mladi, ki odhajajo v Lizbono, prišli z odprtimi srci za srečanje Kristusa in Njegove Cerkve. Blagoslavljam jih, da bo Božja milost v njih obrodila veliko sadov ne samo za njihovo versko življenje, temveč tudi v naši domovini,« je povedal Matevž Mehle, direktor Katoliške mladine, ki bo v Lizboni med drugim vodil slovenske maše in sodeloval pri katehezah.

V nahrbtniku tudi Magnificat

Na svetovni dan mladih pa potuje tudi revija Magnificat! Založba Družina je namreč vsem mladim, ki so odpotovali v Lizbono s Katoliško mladino ali Emanuelom, podarila 550 izvodov Magnificata, da jim bo v pomoč pri bogoslužju in molitvi. Od 1. do 6. avgusta bo prosto dostopen tudi digitalni Magnificat, tako da ga lahko v tem času vsi uporabljajo tudi na svojih telefonih. Revijo Magnificat lahko študenti odslej naročijo tudi po posebni ponudbi: s kar 30 % popustom.

Mlade romarje bo v Lizboni spremljala tudi revija Magnificat.

Molimo z mladimi in za mlade

Vse molilce Magnificata vabimo, da se v času svetovnega dneva mladih med svojo molitvijo pridružijo mladim. Molimo z mladimi in za mlade!

Kupi v trgovini

Magnificat
5,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh