Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Novi veroučni delovni zvezki

Za vas piše:
Uredništvo
Objava: 29. 08. 2022 / 21:53
Oznake: Mavrica
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 01.09.2022 / 08:41
Ustavi predvajanje Nalaganje
Novi veroučni delovni zvezki
Mavrica
Novi veroučni delovni zvezki z gradivom iz Mavrice pri Družini. FOTO: uredništvo

Novi veroučni delovni zvezki

Štirje igrivi veroučni delovni zvezki za otroke z gradivom iz revije Mavrica. Izdala založba Družina.

V delovnih zvezkih so iz revije Mavrica  izbrani kvizi, uganke, labirinti in druge zabavne naloge, ki otroke na privlačen način učijo o veri in utrjujejo znanje, ki ga pridobijo pri katehezi: liturgične barve, darovi Svetega Duha, krščanski simboli, prazniki, svetniki ... Zvezki so bogato opremljeni z vrhunskimi ilustracijami priznanih slovenskih ilustratorjev. V Mavričnem mostu 1 in 2 so priložene tudi nalepke.

Odličen katehetski pripomoček

Mavrični most 1 in Mavrični most 2 sta zasnovana za otroke 1. in 2. razreda, s svojo vsebino sledita katehetskemu načrtu za 1. in 2. razred verouka, kjer se otroci učijo prepoznavati lepoto življenja in Boga kot stvarnika - dobrega Očeta. Učijo se osnovnih molitvenih obrazcev in lepe, vesele krščanske drže.

Delovni zvezki imajo Imprimatur Slovenske škofovske konference.

Mavrični izzivi 4 in Mavrični izzivi 5 pa so nekoliko zahtevnejši in pripravljeni za otroke 4. in 5. razreda. Sledijo katehetskemu načrtu za 4. in 5.  razred, kjer otroci spoznavajo osnovne dogodke iz zgodovine odrešenja, 10 zapovedi in zakramente.

Doma in pri verouku

Delovni zvezki so primerni za reševanje doma, pa tudi kot učni pripomoček pri verouku, ki bo prav prišel vsakemu katehetu in katehistinji. Delovni zvezki imajo Imprimatur Slovenske škofovske konference.

Kako do njih? Mavrične zvezke, ki vsebujejo 48 strani in so mehko vezani, lahko kupite v Družinini spletni trgovini ali na elektronskem naslovu: narocila@druzina.si oziroma po telefonu 01 360 28 28.

Rešitve

Da naloge ne bodo prelahke, rešitve v zvezkih niso objavljene. Jih pa objavljamo na tem mestu.

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Mavrica
5,10€
Nalaganje
Nazaj na vrh