Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Podarjamo brezplačno Praznično!

Za vas piše:
Katarina Ropret
Objava: 09. 03. 2022 / 13:39
Oznake: Praznična
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 09.03.2022 / 14:02
Ustavi predvajanje Nalaganje
Podarjamo brezplačno Praznično!
Praznična
Praznujemo pomlad in podarjamo brezplačno Praznično.

Podarjamo brezplačno Praznično!

Še ne poznate revije Praznična? Ponujamo vam enkratno priložnost, da naročite brezplačen ogledni izvod. Povsem brez obveznosti.

Težka pomlad je pred nami in zavestno je treba iskati svetle trenutke v dnevu. Naj bo to naše darilo za 8. marec, 40 mučencev, gregorjevo ali materinski dan. Ali za kateri koli dan vmes. Življenje namreč JE praznik! Če si ga naredimo.

Kako do brezplačnega izvoda?

Vse, kar morate narediti, je da kliknete na tole povezavo in nam sporočite svoje podatke. En, dva, tri, pa bo nova pomladna številka Praznične pri vas.

Iz vsebine pomladne Praznične

V pomladni Praznični kuharski chef Bine Volčič iskreno spregovori o grenko-sladkem svetu visoke kuhinje in velikih življenjih spremembah na vidiku. Melita Čušin pa zaupa, kakšno je življenje ob slavnem igralcu in šestih otrocih. Obiskali smo pletarja Janeza Krišlja v Preddvoru, ki plete košare za žegen še po starem, in pokukali v pomladna opravila zeliščarke Sabine Grošelj.

Vas mika, da bi se v postnem času končno lotili pravega posta? Zdravnica Katarina Bratož Vidmar je pripravila nekaj napotkov. Seveda pa ne manjkajo niti koristni nasveti za pomladno ureditev vrta in nekaj odličnih receptov, s katerimi boste navdušili svoje drage in si polepšali pomlad. Se beremo!

NAROČI BREZPLAČNO PRAZNIČNO


Kupi v trgovini

Praznična
23,60€
Nalaganje
Nazaj na vrh