Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Podarjamo brezplačno Praznično!

Za vas piše:
Uredništvo
Objava: 07. 03. 2023 / 13:39
Oznake: Praznična
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 07.03.2023 / 14:07
Ustavi predvajanje Nalaganje
Podarjamo brezplačno Praznično!
Praznična
Praznujemo pomlad in podarjamo brezplačno Praznično.

Podarjamo brezplačno Praznično!

Še ne poznate revije Praznična? Ponujamo vam enkratno priložnost, da naročite brezplačen ogledni izvod. Povsem brez obveznosti.

Pomlad je pred nami in z revijo Praznična vam želimo pomagati iskati svetle trenutke v dnevu. Naj bo to naše darilo za 8. marec, 40 mučencev, gregorjevo ali materinski dan. Ali za kateri koli dan vmes. Življenje namreč JE praznik! Če si ga naredimo.

Kako do brezplačnega izvoda?

Vse, kar morate narediti, je da kliknete na tole povezavo in nam sporočite svoje podatke. En, dva, tri, pa bo nova pomladna številka Praznične pri vas.

Iz vsebine pomladne Praznične

V pomladni Praznični predstavljamo ustvarjalko tort Petro Sodja, ki s svojo znamko PCakes sodi v sam vrh izdelovanja tort pri nas. Jasmina Ferček in Tjaša Bavcon iz kolektiva Oloop sta z nami delili številne terapevtske učinke ukvarjanja s tekstilom, Maja Žerovnik in Amanda Kladnik, ki v Gornjem Gradu ponujata zeliščna doživetja Babave, pa nas vabita v prebujeno pomlad.

Obiskali smo restavratorja Luka Bogovčiča v Škofji Loki in krasno prenovljeno hiško v Domžalah. Tu je tudi ideja za velikonočne pirhe v sodobni preobleki, koristni nasveti za pomladno ureditev vrta in nekaj odličnih receptov, s katerimi boste navdušili svoje drage in si polepšali pomlad.

NAROČI BREZPLAČNO PRAZNIČNO


Kupi v trgovini

Praznična
23,60€
Nalaganje
Nazaj na vrh