Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V Cerkvi sem animatorka za duhovne poklice

Objava: 16. 04. 2005 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:07

V Cerkvi sem animatorka za duhovne poklice

Nujnost molitve in dela za nove duhovne poklice sem začutila že na začetku svoje redovne poti, ko sem kot edina uršulinska kandidatinja opažala, kako malo se nas je v tistem času odzvalo na Gospodov klic.

s. Štefka Klemen, uršulinka

Nujnost molitve in dela za nove duhovne poklice sem začutila že na začetku svoje redovne poti, ko sem kot edina uršulinska kandidatinja opažala, kako malo se nas je v tistem času odzvalo na Gospodov klic. Čeprav me je to dejstvo bolelo in me spodbujalo, naj tudi sama »kaj naredim« v tej smeri, to ni glavni in edini razlog, zakaj sem postala animatorka za duhovne poklice.

Vse se je pravzaprav začelo takrat, ko me je Bog poklical. Takrat sem globoko v sebi začutila, da se je ozrl name, me izbral ter obdal s svojo usmiljeno ljubeznijo. Srce je prekipevalo od veselja in hvaležnosti. Vzporedno pa se je rodila želja, da bi še mnogi spoznali njegovo ljubezen. Čutila sem se poklicano, da jo grem oznanjat. Pa mi je bilo premalo, da bi sama oznanjala, kajti želela sem, da jo spozna ves svet. Zato sem v svoji mladostni zagnanosti iskala, kako bi isto željo prebudila še v mnogih mladih srcih. V tem...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh