Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Solidarni s potrebnimi in hvaležni Bogu

Objava: 16. 07. 2005 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:14

Solidarni s potrebnimi in hvaležni Bogu

»Moj dar Boga slavi za vse prevožene poti« - to geslo naj tudi letos ob obhajanju Krištofove nedelje odpre naša srca v dobrohotni naklonjenosti našim misijonarjem za njihova prepotrebna misijonska vozila.
»Moj dar Boga slavi za vse prevožene poti« - to geslo naj tudi letos ob obhajanju Krištofove nedelje odpre naša srca v dobrohotni naklonjenosti našim misijonarjem za njihova prepotrebna misijonska vozila. Hvaležni smo Bogu, da nas varuje na poteh našega življenja. Toliko je nevarnosti in toliko prelite krvi na cestah po naši domovini … Pa vendar so ravno ceste in prevozna sredstva tisto, kar nam omogoča premostiti razdalje med nami, skrajšati čas za dosego cilja, omogočiti naše sodelovanje. Vozila nam pomagajo, da bi lahko prej, bolje in laže opravljali svoje delo in storili tudi več dobrega.

Zato se večkrat, zlasti pa na Krištofovo nedeljo, ki jo bomo letos obhajali 24. julija, zahvaljujemo Bogu, da nas varuje, obenem pa ga tudi prosimo blagoslova pri vožnji v prihodnje. Duhovniki po župnijah na to nedeljo blagoslavljajo naša vozila, voznike in vse udeležence v prometu. Blagoslov ni čarobni obrazec in magična gesta, ampak je z...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh