Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Družina v letu 2006

Janez Gril
Za vas piše:
Janez Gril
Objava: 29. 10. 2005 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:14

Družina v letu 2006

Pri naši založbi smo se odločili za veliko nagradno žrebanje, s katerim želimo pridobiti nove naročnike za slovenski katoliški tednik Družino.

Pri naši založbi smo se odločili za veliko nagradno žrebanje, s katerim želimo pridobiti nove naročnike za slovenski katoliški tednik Družino. Pri tem pa nismo pozabili na naše dosedanje zveste naročnike. Tudi vi boste sodelovali v nagradnem žrebanju, ki bo 21. marca prihodnje leto. Čaka vas sto bogatih nagrad, prva izmed njih je osebni avtomobil Volkswagen golf 1.9 TDI, vreden več kot štiri milijone tolarjev.

Še bolj vesela novica pa je ta, da bo naročnina za leto 2006 nespremenjena in jo lahko že plačate. Posamezna številka ostaja 250 tolarjev, letna naročnina pa 13.000 tolarjev. Spodbudite k naročilu tudi sorodnike, znance in prijatelje!

Povejte jim, da Družino naročamo in beremo zato, ker brez nje ne moremo živeti, ker nam prinaša veselje in nas povezuje v največjo družino na Slovenskem. Biti njen član nam pomeni veliko. Bogati in lepša nam življenje!

Poleg nagradnega žrebanja bomo vsem naročnikom tudi v prihodnje pripravili kakšno prijetno pres...

Prispevek je dostopen samo na naročnike Družine.

Nazaj na vrh