Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zadetek v polno in strel v prazno

Objava: 12. 11. 2005 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:14

Zadetek v polno in strel v prazno

Mislim, da so v tem prepiru o /vladnih ekonomskih in socialnih/ reformah sindikati tisti, ki zagovarjajo ancien régime, in da je cerkev na strani modernistov.
Zadetek v polno...

… mislim, da so v tem prepiru o /vladnih ekonomskih in socialnih/ reformah sindikati tisti, ki zagovarjajo ancien régime, in da je cerkev na strani modernistov. Zgodovinsko gledano je to preveč nenavadna situacija, da bi jo mediji in medijski komentatorji znali raztolmačiti. Tako kot sindikati – se pravi pragmatična, načeloma neideološka institucionalizacija levičarstva – ne morejo biti na strani retrogarde, tudi cerkev ne more biti na strani progresistov!
Kolumnist Marko Crnkovič v Dnevniku


Tisti, ki nasprotujejo vladi zgolj zato, ker ni njihova ali ker bi z reformami izgubili privilegije, v teh dneh politizirajo in počez napadajo vse, ki so kakor koli naklonjeni reformam. S takšnih politikantskih stališč se je del opozicijskih falzetov in njihovih medijskih zvočnikov lotil Šturmovega predloga zakona o verskih skupnostih in popljuval izjavo Komisije Pravičnost in mir o potrebnosti gospodarskih ref...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh