Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Od tedna do tedna

Objava: 10. 12. 2005 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:15

Od tedna do tedna

Študentje umetniške šole v Bydgoszczu na Poljskem so se odločili, da bodo ob prazniku brezmadežnega spočetja Device Marije, 8. decembru, papeža Benedikta XVI. razveselili z lepim darilom.
Darilo poljskih študentov papežu – Študentje umetniške šole v Bydgoszczu na Poljskem so se odločili, da bodo ob prazniku brezmadežnega spočetja Device Marije, 8. decembru, papeža Benedikta XVI. razveselili z lepim darilom. Iz lesa so izrezljali kipe, ki upodabljajo Jezusovo rojstvo. Tako so izpričali svojo nadarjenost za oblikovanje kipov, sedanjega papeža pa tudi razveselili z izdelki, ki ga bodo spominjali na domovino njegovega prednika na papeškem sedežu.

MüNSTER – Münstrski cerkveni zgodovinar Hubert Wolf je 29. novembra na simpoziju o knjižni cenzuri katoliške Cerkve in tako imenovanem indeksu prepovedanih knjig povedal, da je le malo manjkalo, da ni katoliška Cerkev v tridesetih letih prejšnjega stoletja katoličanom prepovedala brati Hitlerjevega dela Moj boj.

VATIKAN – Kongregacija za katoliško vzgojo je, kot smo napovedali, 29. novembra objavila navodilo za vodstva bogoslovnih semenišč, kako ravnati z bogoslovci s homoseksu...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh