Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Naš božič

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 17. 12. 2005 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:13

Naš božič

Pri nas se vse spreminja z vrtoglavo hitrostjo. Prazniki nas bodo presenetili. Na letošnjem dopustu se je zgodilo nekaj hudih stvari. Te nas še zdaj spremljajo. Kar nočejo se izseliti iz naših pogovorov in src. Le kakšni bodo letošnji prazniki?

V vaši družini se je v tem letu marsikaj spremenilo. Sploh niste opazili, kako hitro otroci odraščajo. Njihovo odraščanje za vas prinaša veliko novega in celo zastrašujočega. Težko jim sledite v njihovi neverjetni vihravosti in zagnanosti. Ko se sprijaznite z eno stvarjo, vas otroci že presenetijo z drugo. Ne znajdete se. Čutite, da bi se morali odzivati drugače, vendar kako? Kako z vsem tem praznovati? Da bi letos praznike najraje prespali, vam res lahko verjamem. Po drugi strani pa zelo dobro veste, da so ravno božični prazniki čas, ko družina zaživi skupaj in na novo.

Spor s sinom in hčerko je le vrh ledene gore bolečega odnosa z možem. Sprašujete se, kaj v tej zmedi in grozi, ki jo opisujete, še lahko doživite. S strahom gledate v prihodnost. Počutite se nemočno. Dogodki in odnosi vas samo jezijo in vznemirjajo. Jezi vas, ker se je mož zaprl vase. Doživljate ga samo še kot užaljenega moškega, ki za nastale razmere obtožuje predvsem vas. Ne veste, zakaj tako misli in a...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh