Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Na sveže zaljubljena

Za vas piše:
Karmen
Objava: 31. 12. 2005 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:30

Na sveže zaljubljena

Na sveže sem zaljubljena in me je strah, da ne bi zveza razpadla. Menda je najboljši recept za uspešno zvezo biti to, kar si. Kako naj vem, kdo in kaj jaz sploh sem? Kako naj se obnašam, da se fant od mene ne bo »odljubil«?

Na sveže sem zaljubljena in me je strah, da ne bi zveza razpadla. Menda je najboljši recept za uspešno zvezo biti to, kar si. Kako naj vem, kdo in kaj jaz sploh sem? Kako naj se obnašam, da se fant od mene ne bo »odljubil«? Tina


Lepo je biti zaljubljen, čeprav je zraven strah, da vse lahko mine. Zaljubljenost razširi meje doživljanja in spoznavanja sebe in drugih ljudi in je tudi dobra priložnost za iskanje odgovorov na vprašanja, kdo si in kaj želiš.

Bojiš se, da zveza ne bi razpadla. Dobro je, da se sprašuješ, kako jo ohraniti, a nikar ne pretiravaj! Raziskovanja motivacije so pokazala zanimive rezultate:
1. Nekdo, ki dela tako, kot misli, da je prav, oziroma tako, da bo naredil vtis in dosegel priznanje pri okolici, je sprva na videz uspešen pri doseganju svojih ciljev, kasneje pa pogosto doživi razočaranje.

2. Drugi, ki bolj sledi svojemu srcu,...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh