Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Novosti v novem letniku Družine

Franci Petrič
Za vas piše:
Franci Petrič
Objava: 31. 12. 2005 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:30

Novosti v novem letniku Družine

Drage bralke in bralci, z veseljem vas pozdravljam v novem letu 2006 in najboljšim željam, ki ste jih prejeli z različnih strani, pridružujem še enkrat tudi voščila našega uredništva. Skupaj z vami začenjamo novo, za Družino že 55. leto izhajanja. Naj bo to leto polno božje navzočnosti in varstva za vse!

Drage bralke in bralci, z veseljem vas pozdravljam v novem letu 2006 in najboljšim željam, ki ste jih prejeli z različnih strani, pridružujem še enkrat tudi voščila našega uredništva. Skupaj z vami začenjamo novo, za Družino že 55. leto izhajanja. Naj bo to leto polno božje navzočnosti in varstva za vse! Ko se oziramo, kot vidite tudi na osmi in deveti strani te številke, na leto za nami, seveda ostajajo poleg lepih tudi težki spomini. Za večino katoličanov in vseh ljudi dobre volje bo ostal v nepozabnem spominu Janez Pavel II., papež, ki je bil poseben prijatelj našega naroda in med »botri« slovenske države.

Družina ohranja poslanstvo osrednjega slovenskega katoliškega tiskanega medija, ki so ga ustanovili slovenski škofje z željo, da bi približevala verski in cerkveni nauk človeku današnjega časa. Pri tem je v središču pozornosti družina, osnovna celica družbe, ki je danes najbolj ogrožena, in vendar po vseh raziskavah tudi najbolj cenjena in zaželena. Medtem ko v nekate...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh