Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nasprotuje poživilom

Objava: 11. 03. 2006 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:29

Nasprotuje poživilom

Etik Josef Spindelböck iz St. Pöltna v Avstriji je ob 20. zimskih olimpijskih igrah, ki so se v nedeljo, 26. februarja, končale s sklepno slovesnostjo na stadionu v Torinu, predvsem pa v zvezi z jemanjem poživil nekaterih avstrijskih športnikov izjavil, da je treba narediti vse, da se bodo v prihodnosti izognili takšnim škandalom.

Etik Josef Spindelböck iz St. Pöltna v Avstriji je ob 20. zimskih olimpijskih igrah, ki so se v nedeljo, 26. februarja, končale s sklepno slovesnostjo na stadionu v Torinu, predvsem pa v zvezi z jemanjem poživil nekaterih avstrijskih športnikov izjavil, da je treba narediti vse, da se bodo v prihodnosti izognili takšnim škandalom. To je treba narediti zaradi poštenih športnih bojev, vrednot, ki jih poudarja šport, samega olimpijskega duha.

Glede poživil je točno določeno, katerih snovi športnik ne sme uživati, čeprav vedno obstaja nevarnost biti na meji dovoljenega. Če bi začeli športniki množično uživati poživila, bi šport izgubil svoj pravi smisel; kako nevarno je to za zdravje, pa je tako že znana stvar.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh