Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Od tedna do tedna

Objava: 06. 05. 2006 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 04.05.2006 / 09:10

Od tedna do tedna

Papeževemu nedeljskemu opoldanskemu nagovoru 30. aprila romarjem na Trgu sv. Petra so prisluhnili tudi člani rimskega kluba lastnikov in ljubiteljev avtomobilov znamke Ferrari.


Blagoslov tudi ljubiteljem ferrarijev – Papeževemu nedeljskemu opoldanskemu nagovoru 30. aprila romarjem na Trgu sv. Petra so prisluhnili tudi člani rimskega kluba lastnikov in ljubiteljev avtomobilov znamke Ferrari (na fotografiji). Sicer pa je papež v svojem nagovoru zbrane opozoril na vero v vstalega Zveličarja in jih povabil, naj bodo njegove »pogumne priče«.

BRASILIA – Papež Benedikt XVI. bo 31. maja ob koncu petega generalnega zasedanja Sveta latinskoameriških škofovskih konferenc (CELAM) obiskal brazilsko Marijino svetišče Naše Gospe iz Aparecide, je za portugalsko katoliško agencijo Ecclesia povedal tamkajšnji nadškof Raymundo Damasceno Assis.

RIM – Italijansko glavno mesto je 2759. obletnico ustanovitve in prvo obletnico izvolitve papeža Benedikta XVI. počastilo s koncertom Mozartovih skladb v Avditoriju v Parku glasbe. Koncerta se je udeležil tudi papež, na programu pa so bile tud...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh