Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Od tedna do tedna

Objava: 24. 06. 2006 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 22.06.2006 / 10:18

Od tedna do tedna

Papež Benedikt XVI. je na praznik svetega Rešnjega telesa in krvi zvečer maševal pred baziliko sv. Janeza v Lateranu in vodil procesijo po Merulani do bazilike Marije Snežne.


Telovska procesija po rimskih ulicah – Papež Benedikt XVI. je na praznik svetega Rešnjega telesa in krvi zvečer maševal pred baziliko sv. Janeza v Lateranu in vodil procesijo po Merulani do bazilike Marije Snežne. V procesiji so stopali tudi kardinali, škofje in prelati rimske kurije, rimski duhovniki in predstavniki redovnih skupnosti. Ob poti, po kateri je šla, se je zbralo tisoče Rimljanov.

VATIKAN – Tiskovni urad Svetega sedeža je objavil program apostolskega obiska papeža Benedikta XVI. 8. in 9. julija v Španiji. Povezan bo s petim svetovnim srečanjem družin v Valencii (od 4. do 9. julija). Papež se bo srečal z duhovniki, s predsednikom vlade Zapaterom, obiskal pa bo tudi kraljevski par. Španski škofje ob obisku računajo na množično udeležbo ljudi.

CELOVEC – Krški (celovški) škof dr. Alois Schwarz bo v prihodnjih dneh praznoval dve pomembni obletnici: 23. junija peto obletnico umestitv...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh