Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Na morje s fantom?

Za vas piše:
Karmen
Objava: 01. 07. 2006 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 28.06.2006 / 09:49

Na morje s fantom?

Spolnost potrebuje zavezanost, ne le ugodne priložnosti. Če se bojiš prehude skušnjave, izberuta drugačno vrsto počitnic.
Stara sem osemnajst let, fant je dve leti starejši. Dogovarjava se, da bi šla skupaj na morje taborit. Vem, da doma ne bodo navdušeni in tudi sama sem v precepu. Zelo rada bi šla, po drugi strani pa nočem izzivati kakšnih priložnosti in predvsem ne sporov doma.
Viki

Takšen časopisni nasvet ne more zmanjšati tvoje osebne odgovornosti in odločitve. Lahko nanizam nekaj misli, a le ti poznaš vse okoliščine in pomisleke, ki so vrednejši in pomembnejši, da jih upoštevaš pred drugimi.

Najprej vajin odnos s fantom. Koliko časa sta že skupaj, kako resen je vajin odnos, koliko preizkušenj zaupanja sta že prestala? Lahko fantu verjameš in zaupaš, je dovolj pošten in iskren? Lahko zaupaš sebi, da boš znala ravnati prav?

Drugo je tvoj odnos doma. Imajo tvoji domači kakšen razlog, da ti nasprotujejo? Si kdaj naredila že kakšno neumnost? Si taborjenje že omenila ali vnaprej pričakuješ njihovo nasprotovanje? Si res prepričana, da se boste sprl...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh