Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kako skrbi država za naše otroke?

Objava: 09. 09. 2006 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 06.09.2006 / 11:47

Kako skrbi država za naše otroke?

Računsko sodišče Republike Slovenije je pristopilo k izvedbi revizije s ciljem oceniti zadovoljstvo predšolskih otrok in njihovih staršev s storitvami predšolske vzgoje ter oceniti realno dostopnost vrtcev

Računsko sodišče Republike Slovenije je pristopilo k izvedbi revizije s ciljem oceniti zadovoljstvo predšolskih otrok in njihovih staršev s storitvami predšolske vzgoje ter oceniti realno dostopnost vrtcev. Pomemben del revizije predstavlja tudi anketni vprašalnik, s pomočjo katerega želimo soočiti mnenja staršev in skrbnikov glede izvajanja predšolske vzgoje na izvedbeni ravni s cilji države na tem področju.

Z ugotovitvami revizije želimo pripomoči k nadaljnjemu prilagajanju sistema predšolske vzgoje dejanskim potrebam otrok, staršev in skrbnikov ter tako prispevati k večjemu zadovoljstvu naših najmlajših.

Anketa je anonimna, vsi podatki, pridobljeni z vprašalnikom, bodo uporabljeni izključno za namen analize zadovoljstva staršev in skrbnikov ter predšolskih otrok v okviru postopka revizije.

Povezava na anketo, opis in navodila: http://www.rs-rs.si/rsrs/rsrs.nsf/I/K832880E9308...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh