Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Moja velika noč

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 07. 04. 2007 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 05.04.2007 / 11:10

Moja velika noč

Saj bi tako zelo rada praznovala, tako zelo si želim lepe praznike, pa je toliko ovir! Ne razumemo se, ne čutim moža in ne razumem svojih otrok, ki so nemogoči. Naj se torej potrudim, zatrem vse, samo da bomo praznovali, potem pa bo vse spet po starem?
Saj bi tako zelo rada praznovala, tako zelo si želim lepe praznike, pa je toliko ovir! Ne razumemo se, ne čutim moža in ne razumem svojih otrok, ki so nemogoči. Naj se torej potrudim, zatrem vse, samo da bomo praznovali, potem pa bo vse spet po starem? Kakšno sprenevedanje! Tega mi je dovolj!

Neža


Draga Neža! Razumem, da ste v stiski. Pred nami so dnevi milosti, ko lahko znova premislite o smislu vseh svojih dejanj in se odločite, kako naprej. Že sami prazniki nas spodbujajo k odločitvi za korenite spremembe. Velikonočni prazniki, zlasti če jih boste skušali vzeti resno, zanesljivo prinesejo spremembo.

Vajini otroci so rojeni za večnost! Niso samo vajin bledi odsev. So del vaju. Nobena ženska, pa naj še tako močno ljubi, ne bo nikoli tako globoko zaznamovala vajinih sinov. Vedno bodo iskali vse tisto, kar ste jim dali vi. V vsaki ženski bodo iskali ljubezen, nežnost, razumevanje, pripadnost, želenost, hotenost in varnost, ki...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh