Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Tudi Indijanci znajo moliti

Za vas piše:
Andreja Tovornik
Objava: 21. 04. 2007 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 18.04.2007 / 11:59

Tudi Indijanci znajo moliti

Tudi v naši misijonski skupnosti se stvari spreminjajo. Kaplan p. Anuncio odhaja in k nam prihaja p. Jose, po rodu Poljak. Tako bo treba že počasi začeti vaditi kakšno poljsko pesmico za dobrodošlico
Pozdravljeni, dragi misijonski prijatelji! Že lep čas se vam nisem oglasila iz Fischata, a sedaj se vam bom oddolžila tako, da bom podelila naše vaško življenje z vami.

Poletni december in adventni oratorij se je hitro iztekel, tako tudi počitnice. Vesela novica v decembru je bila, da smo končno (po nekaj mesecih) sedli z nekaterimi mladimi v avto in šli na snemanje CD-plošče v Nivacie. Bogu hvala!

Izteklo se je tudi leto 2006 in enoletno delovanje naše misijonarke Mojce, ki je oznanjala Gospoda s svojo dobroto, predvsem v družbi najmlajših sončkov Fischata in s svojim predanim delom v mali šoli. Srečno, Mojca, Bog ti povrni!

V januarju smo se na misijonu razveselili slovenskega obiska Gregorja in Magde. Lepo je bilo z njima deliti ta skrivnosten, skromen indijanski svet.
Imamo pa letos izredne razmere, ki jih nismo pričakovali. Dež, dež! Cesta je pretrgana zaradi vode, ponekod celo za 20 km. Neka...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh