Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Noče na dopust

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 14. 07. 2007 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 22.07.2010 / 11:14

Noče na dopust

Niste ji priznali, da ste ji hvaležni, ker vas sprejema in skuša razumeti, predvsem pa je niste prepričali, da ste pripravljeni kaj spremeniti, kar bo v vaših močeh
Si lahko predstavljate, da moja žena noče z mano in otroki na dopust? Ne vem, kaj naj jim še rečem! Pri tem se mi ne sanja, kaj jo je »pičilo«, samo zavrača me in vsak moj poskus je zaman.

Vprašanje, kaj boste rekli otrokom, v teh okoliščinah ni najpomembnejše. Najprej se boste morali temeljito pogovoriti z ženo! Ona je namreč vaša edina sogovornica v zapletu, ki je nastal med vama in ima verjetno že dolgo zgodovino. S težavo se niste posebej ukvarjali, morda niste niti vedeli, da je med vama tako zelo hudo. V dolgih dneh, tednih in mesecih, ko sta se oba trudila v službi, si prizadevala, da bi vse postorila doma, da bi bili otroci preskrbljeni pa še hišna opravila opravljena itd., sta pozabila drug na drugega. Najbrž pa sta obenem tudi vsak zase potiho trpela in si tega nista zmogla ali znala povedati. Za otroke bo zelo koristno in dobro, če jih v ta svoj spor ne bosta vpletala.

Samo mimogrede omenjate, da ste veliko v službi. Od domačih, zlasti od žene...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh