Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pranje perila

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 20. 01. 2007 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 22.07.2010 / 10:39

Pranje perila

V trenutkih, ko vse zelo boli in je stiska ter ranjenost prevelika, je največ možnosti za izbruh jeze, besa in globoke užaljenosti
Pri nas doma se nikoli ne utrudimo »pogrevati starih dogodkov«, ki nama vedno pridejo prav predvsem tedaj, ko je treba povedati nekaj močnega, samo da bo zaleglo. Gre za prave maščevalne boje. Tako mož kot tudi jaz sva v tem postala prava specialista.

Vanesa


V trenutkih, ko vse zelo boli in je stiska ter ranjenost prevelika, je največ možnosti za izbruh jeze, besa in globoke užaljenosti. Takšno čustveno stanje je lahko vzrok za tako imenovane »maščevalne taktike«. Maščevalni odgovor največkrat odnose med nami samo še poslabša. Velikokrat na takšen način odgovorimo nehote. Zaradi nemoči se začnemo maščevati. Ko se maščevanje začne, ga je težko ustaviti. Lahko postane del našega vsakdanjega doživljanja, čutenja in predvsem odzivanja, kako sporočamo naša težka in boleča čutenja, prizadetost in užaljenost. Najhuje je, da vse to ponavljamo, ne da bi se tega zares zavedali.

Naj se povrnem k vašemu primeru. Ko pogovor...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh