Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ali je suženjstvo res odpravljeno?!

Mojca Petovar
Za vas piše:
Mojca Petovar
Objava: 18. 08. 2007 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 16.08.2007 / 09:50

Ali je suženjstvo res odpravljeno?!

Za letošnji veliki šmaren smo slišali v pridigah naših škofov kar nekaj opozoril na račun igralništva in tudi siceršnjega hitrega zaslužka

Za letošnji veliki šmaren smo slišali v pridigah naših škofov kar nekaj opozoril na račun igralništva in tudi siceršnjega hitrega zaslužka. Obljuba obiskovalcem igralnic, da bodo v sproščenem večeru iger na srečo zlahka pridobili celo bogastvo, je le ena plat medalje. Bleščeči svet zabave ima tudi drugo plat: izkoriščanje najbolj ranljivih.

Lastniki igralnic igrajo na karte kratkoročnih užitkov: hiter zaslužek, adrenalin, splošno ugodje ob hrani, masažah, spolnih storitvah, alkoholu in še malo otopelosti v svetu mamil … Vse to pa ponujajo brez vsakršnega moralnega zadržka.

»Zabava brez zamer« je tudi tržno geslo svingerskega kluba v Novi Gorici, nedaleč od Hitove igralnice Perla. Letak, ki se lahko mimogrede zatakne za vaše brisalce, če pustite avto na kakšnem parkirišču v bližini, vas v slovenščini in italijanščini vabi na »vrhunsko pustolovščino za odrasle v družbi lepote, novih prijateljic in prijateljev. Uživaška, sproščena, igriva /…/«.

Obiskovalci...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh