Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Stiki s starši

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 27. 10. 2007 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 24.10.2007 / 11:55

Stiki s starši

Do kakšne mere naj ohranjam stike s starši, če me ne razumejo in vedno znova ranijo mene in mojega moža, kar vpliva tudi na najine odnose?
Do kakšne mere naj ohranjam stike s starši, če me ne razumejo in vedno znova ranijo mene in mojega moža, kar vpliva tudi na najine odnose? Kako bo to vplivalo na otroke? Tega me je strah!
Nika



Zelo vam je hudo, ker vaši starši niso sprejeli vašega moža. On je vaša izbira. Ob njem ste začutili, da je to moški vaših sanj. Že res, da življenje prinese marsikaj, da pride do sporov in razhajanj, ki jih povzročajo različni pogledi, različna mnenja in različni načini, kako priti do želenega cilja. Ob tem je tu še žensko in moško doživljanje. Vse to povzroča normalna trenja, ki jih zakonca bolj ali manj uspešno rešujeta, dokler sodelujeta oziroma sta odločena, da se bosta vedno pogovarjala. To pomeni odločitev za skupno rast v odnosu.

Čutiti je, da sta sogovornika v vsem, in to je najbolj osrečujoče. Vedno lahko računata drug z drugim in drug na drugega. Hudo pa vam je, ker starši ne sprejmejo moža. To vaju vznemirja. Ravno...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh