Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ko si mlad in zaljubljen ...

Za vas piše:
Marjetka Kofol
Objava: 24. 11. 2007 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 22.11.2007 / 09:37

Ko si mlad in zaljubljen ...

Mladinsko informacijski center (MIC) je to jesen pripravil cikel šestih izobraževalnih večerov z naslovom Ko si mlad in zaljubljen. Potekajo vsak torek ob 19.30 v Duhovnem središču sv. Jožefa (Arrupejeva dvorana)
Mladinsko informacijski center (MIC) je to jesen pripravil cikel šestih izobraževalnih večerov z naslovom Ko si mlad in zaljubljen. Potekajo vsak torek ob 19.30 v Duhovnem središču sv. Jožefa (Arrupejeva dvorana).


Za začetek slovo

Prejšnji torek, 13. novembra, nas je 35 mladih radovednežev poslušalo predavanje p. Silva Šinkovca Bolje ljubiti in izgubiti kot nikoli ljubiti. Rdeča nit prvega večera je bilo slovo. Pater je govoril o odnosih, ki si jih vsi želimo in pričakujemo, a hkrati imamo z njimi slabe izkušnje, saj smo pogosto prizadeti. Vendar se prav s tem oblikujemo in rastemo. Ljudje smo poklicani ljubiti in vse, kar je iz ljubezni, ostane. Vse človeško mine, tudi odnosi se enkrat končajo. Ko pride čas za slovo, nas prevzemajo močna čustva, saj se ločujemo od ljubljene osebe, s katero smo vztrajali na skupni poti, sedaj pa se naenkrat znajdemo na razpotju. Naprej ne greva...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh