Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nagrada tudi FDI

Za vas piše:
U.
Objava: 15. 12. 2007 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 22.07.2010 / 11:46

Nagrada tudi FDI

Sodelavci Frančiškanskega družinskega inštituta dr. Christian Gostečnik, dr. Lia Katarina Kompan Erzar in dr. Tomaž Erzar so prejeli nagrado za izstopajoče kakovostno in strokovno delo v zadnjih petih letih

Sodelavci Frančiškanskega družinskega inštituta dr. Christian Gostečnik, dr. Lia Katarina Kompan Erzar in dr. Tomaž Erzar so prejeli nagrado za izstopajoče kakovostno in strokovno delo v zadnjih petih letih. Nagrade in priznanja za delo na področju socialnega varstva 2007 je 10. decembra podelila ministrica za delo, družino in socialne zadeve Marjeta Cotman.

Nagrado za življenjsko delo je prejela mag. Jelka Fužir, upokojena voditeljica Centra za socialno delo Velenje, za izstopajoče kvalitetno in strokovno delo pa je priznanje prejela tudi specialna pedagoginja Irena Fister. Darinka Marinč je prejela priznanje za dosežke na posameznih področjih dela v zadnjih dveh letih, priznanja za dolgoletno in uspešno izvajanje rejniške dejavnosti pa so prejele rejnice Marija Pintarič, Štefanija Hace in Zinka Rokavec.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh