Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Božič brez hčerke

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 24. 12. 2007 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 22.07.2010 / 11:48

Božič brez hčerke

Zaslužite si blagoslovljen božič. Božič, ko boste kot družina skupaj, za kar boste tudi vse storili. Hčerko ste postavili pred vrata, ker se ni strinjala z vašimi standardi in predvsem zato, ker se ni zmogla odpovedati kajenju marihuane, še manj pa slabi družbi in po vašem mnenju neprimernemu fantu.
Ko vam to pišem, mi je pri srcu zelo težko. Tudi pri nas smo se zelo dolgo prepirali, nismo znali prav spregovoriti, potem pa je hčerka vse »spakirala« in čez noč pobegnila. Kako naj sedaj praznujemo?

Cilka


Zaslužite si blagoslovljen božič. Božič, ko boste kot družina skupaj, za kar boste tudi vse storili. Hčerko ste postavili pred vrata, ker se ni strinjala z vašimi standardi in predvsem zato, ker se ni zmogla odpovedati kajenju marihuane, še manj pa slabi družbi in po vašem mnenju neprimernemu fantu. Verjetno ste hoteli, da »doživi tisto skrajno dno«, kot rečemo. To naj bi jo izučilo, da se bo lahko vrnila. Po drugi strani pa se počutite kot popolna poraženka, krivite se, da ste poslušali druge in naredili nekaj, kar v svojem srcu niste čutili. Čutite se najbrž tudi krivo, ker se prej niste dovolj potrudili. Poleg tega se tudi vaš mož ni strinjal s tem ukrepom, čeprav sta se s hčerko zelo prepi...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh